Loading...

Find lykken i Dig - og lær at forstå dit barn  

Kender du det, med at det kan føles uoverskuelig af forstå sit barn - når ord ikke er det første, der bliver sagt - reageret med?

 

Børn kan have sværere ved at sætte ord på det de oplever, føler og tænker. Og ofte kan de blive misforstået hjemme, eller i børnehaven/skolen, fordi det kan være svært at forstå hvad deres reaktionerne betyder.

 

Det giver konflikter og "dårlig" stemning derhjemme. Nogen dage, kan opleves for mor eller far, som noget af en opgave, at være forældre, kæreste/partner, og også leve op til de forventninger, som er på jobbet og i vennekredsen - af familien   

 

Find lykken i dig og Lær at forstå dit barn er et 8 uger onlinekursus.

Jeg tager dig med igennem indsigt, viden, forståelse, og giver dig redskaber til at forstå og ændre de reaktionsmønstre og handlemønstre, som opstår i jeres hverdag.

 

Jeg har gennem min egen erfaringer og viden forvandlet alt dette - til Kernepædagogik som metode. Skrevet bøger, og underviser bredt.

 

               Du kan læse mere om mig her: Hvem er jeg?    

                                                                                           Og hvordan jeg kan hjælpe dig og din familie. 

 

 

På online kurset lærer du at forvandle:

 Frustration til indre tro & ro.
 Konflikter til udviklings-situationer
 Underskud til overskud
 Dårlig samvittighed til at hvile i dig selv
 Afmagt til handlemuligheder
 Konflikter i Ferien til kvalitetstid med familien

 

Jeg tilbyder et 8 uger online familie-forløb (kursus) til familier, som har behov for at genfinde den indre tro og ro, og lære at håndtere hverdagens udfordringer, der er i en familie.

Og som ønsker at lære af og forstå deres børn fra det sted de er.

 

  • Kurset er om aftenen/Weekenderne og du vil modtage videoer, lydfiler og skrevet matrieale som lige er til at gå til.
  • ALLE 16 Q&A timer bliver optaget og lagt ind, så du har mulighed for at gense dem, hvis du ønsker dette. 
  • Du modtager 5 x 60 min 1-1 samtale  - de snakke kan være alene eller sammen som partner, så I begge modtager feedback og skal stille spørgsmål.
  • Der er mulighed for at deltage i en sparrings gruppe.

Der er løbende opstart, da det er fokus på den individuelle familie og giver det mening, har du og din partner også mulighed for at deltage i en lukket familie gruppe på facebook, hvor du/I har mulighed for at få sparrig med andre forældre/familier. - ......... men det skal give mening, da der nogen gange kan opstå mere selvkritik eller flere bekymringer, hvis vi kommer til at sammenligne os med andre. - ....... og der skal du/I ikke hen. 

 

Skriv til mig info@kernepaedagogik.dk, hvis vi skal tage en uforpligtende snak  

 

 

Køb nu: Køb nu  - køber du forløbet i Juni koster forløbet kun 8.000 kr. (værdi 11.000 kr.)  brug koden "JUNI" for at opnå tilbud.

 

 

Hvis du ønsker at læse mere Kerne-RO familieklubben - som er et abonnement til 99 kr om mdr. så læs mere her: Kerne RO familie klubben

 

Kærligst 

Alexandria Kjærgård