Loading...

 

Meditationer og visulaliseringer 

Velkommen til info om meditation - du modtager denne fil, idet du har købt 3 meditationer hos mig.

 

Ved alle 3 meditationer kan du sidde eller ligge - det vigtige er at du finder dig til rette i en behagelig stilling, således du kan slappe af og modtage uden at blive forstyrret af den ydre verden eller den indre verden - altså at din krop er anspændt. 

 

I princippet kan du ikke gøre noget forkert, men for at få så meget ud af meditationerne som muligt - er det en fordel du er så afslappet som muligt, og lader dig følge af den guidede ansvisning. 

 

Fokuset og målet er at du oplever at opnå indre ro og kan nyde at søge hen i en meditation hvor der er indre stilhed - med det menes at dine tanker, følelser og nervesystem falder til ro, således du kan hører din indre stemme.

 

Meditation og mindfulness har en positiv effekt på vores fysiskkrops balance og vores metale/psykiske balance, hvilke er videnskabligt evidens for. 

 

Det har en positiv effekt på vores produktion af de positive hormoner og bevirker stress reducerende. Meditation nedsætter kortisol som er det hormon der medvirker at vi oplever stress i vores fysiske og mentale sundhed. 

 

Rigtig god fornøjelse med meditationerne. 

 

Kærligst 

Alexandria Kjærgård

Kernepædagogik.