Loading...

Kast lys på skyggerne, skab rummelighed og kropsbevidsthed.

 
Om kurset:

Kurset vil give dig en indsigt og forståelse i arbejdet med skygger og projektioner.
En forståelse, der er vigtig når vi arbejder med mennesker, så vi kan håndtere de skygger vi møder i os selv og i vores klienter.
Vi er nødt til at kende os selv og vores reaktioner, for at kunne møde vores klienter eller andre i deres udvikling og i deres reaktioner.
Ydmere arbejder vi med selvomsorg, kærlighed og det at blevet bekendt med vores kropsbevidsthed.
 
Om indholdet af kurset:

Skygger er de mørke og de lyser sider i os selv, som vi ikke har kontakt med. Sider vi har lært at undertrykke og mangler at anerkende.
I mødet med andre mennesker kan projektioner opstå, når vi ser de sider af os, som vi ikke selv har opdyrket og forliget
os med. Det gælder både de lyse og de mørke skygger i os, som vi besidder, men som vi af forskellige grunde har lukket af for, bevidst eller ubevidst.
Alle følelser er vigtige og fortæller os et vigtig budskab inden i os.
På kurset arbejdes der med at "lyse" på skyggerne, så vi bliver opmærksom, at skygger simpelthen er en forsvarsmekanisme i udviklingen af at blive et menneske.
 
Skyggeteorien er baseret på Carl Gustav Jung’s arbejde med at forny forståelsen af psykologien.
Udover at vi arbejder med dybdepsykologi, berøre vi neuropsykologi for at forstå, vores kropsbevidsthed og vores sanser.
 
Metoder:
På kurset vil der være undervisning, øvelser, brug af farver, meditationer, sparring i mindre grupper og deling i den store gruppe.
Krav til deltagere:
Kurset er for dig, der arbejder med mennesker og ønsker en større forståelse af dine egne og dine klienters reaktioner og udviklingsvej.
Kurset er også for dig, der ønsker udvikling på din egen personlige vej.
 
Der er plads til 20 deltagere på holdet.
 
Dato:
25. september kl. 19.00-21.30 
 
 
 
 
Link til zoom 
 
 
 
Skriv din mail her - så modtager du matrialet på en onlineplatformen efter første undervisnings gang.